Моя перша робота на замовлення! :)

Усім доброго, гарного,чудового і ...і...і просто незабутнього дня!!! :) Сьогодні спішу поділитися з вами своєю маленькою радістю! Я виконала перше замовлення. Це відкритка в честь дня народження Денисика. Клієнт захотів щоб відкритка була у вигляді колясочки.....і ось що у мене вийшло.
Всем доброго, хорошего, замечательного и ... и ... и просто незабываемого дня !!! :) Сегодня спешу поделиться с вами своей маленькой радостью! Я выполнила первый заказ. Это открытка в честь дня рождения Дениса. Клиент захотел чтобы открытка была в виде колясочки ..... и вот что у меня получилось.
 
 
 Страшенно хвилювалася чи замовнику сподобається, але їй дуже сподобалоя! І то такий бальзам на душу, коли твої роботи оцінюють і захоплюються ними І ти знаєш, що працювала не дарма :).
Очень волновалась или заказчику понравится, но ей очень понравилось! И то такой бальзам на душу, когда твои работы оценивают и восхищаются ими и ты знаешь, что работала не зря :).
 
 
 Ну і звичайно, щоб моя відкритка успішно добралася до місця призначення, я ще швиденько зробила їй коробочку.
Ну и конечно, чтобы моя открытка успешно добралась до места назначения, я еще быстренько сделала ей коробочку.
 
 

І Звичайно я хочу відправити її на завдання до Аграфки "Невагоме легке".
От задаюся питанням, чи підходить вона до цього завдання, чи, може, ні? Як ви думаєте? Чи обов'язково  мають бути в даному випадку присутні рожеві відтінки? Адже, під невагомим і легким можна мати на увазі хмарки, метелики, квіточки (голубенькі) :)). Не тільки пірячко, пушок.
И Конечно я хочу отправить ее на задание к Аграфка "Невесомый, легкое".
Вот задаюсь вопросом, подходит ли она к этой задаче, или, может, нет? Как вы думаете? Обязательно должны быть в данном случае розовые оттенки? Ведь под невесомым и легким можно иметь в виду облака, бабочки, цветочки :)). Не только перья, пушок.

blog.agrafka.com.ua банер Завдання-асоціація Невагоме легке
Відправляю на завдання в Атмосферу

А ще в блог Вензелика

Коментарі

Дописати коментар

Популярні публікації